APK Keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te verbeteren en ter bescherming van het milieu. Als uw voertuig APK-plichtig is, dan is het verboden om te gaan rijden zonder geldige APK.

U kunt uw voertuig al vanaf twee maanden vóór de huidige APK-vervaldatum laten keuren. De APK-vervaldatum blijft dan hetzelfde, plus 1 of 2 jaar (afhankelijk van het bouwjaar van uw voertuig).

RDW-erkend APK Keurmeester

Onze APK-keurmeester heeft jarenlange ervaring met APK-keuringen en heeft zijn ‘Keurmeesterschap’ in 2008 behaald. U kunt op onze locatie in Vriescheloo van maandag tot en met vrijdag terecht voor de APK-keuring van uw voertuig.

Zakelijke oplossing

Voor zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid tot het inhuren van onze APK keurmeester. Wanneer uw ondernemingen de faciliteiten heeft voor het uitvoeren van APK-keuringen maar geen behoefte heeft aan een full-time keurmeester dan bieden wij de oplossing! Op afspraak komt onze APK-keurmeester langs om keuringen uit te voeren. Per keuring zal een vast bedrag gerekend worden. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via de contactpagina.