Garage voor de gehele regio Winschoten

Wanneer er iets aan uw auto stuk gaat is dit al vervelend genoeg. Bij Jeroen Wiering Autotechniek bent u op korte termijn weer op de weg, daarnaast betaalt u bij ons een eerlijke prijs. Hieronder een greep uit de door ons uit te voeren werkzaamheden:

– Storingen
– Motorschade
– Versnellingsbakken
– Ophanging
– Uitlaatsystemen
– Koetswerk
– Aircoservice
– APK Keuringen

Startmotoren en Dynamo’s

Voor de reparatie van startmotoren en dynamo’s hebben wij een aparte divisie in ons bedrijf: Auto Electra Noord. De modernste techniek in combinatie met jarenlange ervaring biedt de mogelijkheid om startmotoren en dynamo’s te reviseren. Waar het vervangen van deze onderdelen een kostbare ingreep is wegens de hoge prijs van deze componenten biedt Auto Electra Noord hier de uitkomst. Na een grondige analyse wordt voor u de beste oplossing geboden. Dit kan u tot honderden euro’s schelen.

Overige reparaties

Tevens zijn wij specialist in het vervangen/ombouwen van motoren. Zowel met het installeren van een nieuwe- of gebruikte motor kunnen wij uw auto weer op de weg krijgen. Laat u hierbij uitgebreid adviseren door onze monteur.

Daarnaast voeren wij de algemene auto reparaties uit. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het vervangen van een autoruit of benzinetank. Elk probleem lossen wij op!