Gas inbouwen

Steeds meer mensen besluiten hun auto om te bouwen naar LPG. Ondanks het verbruik na inbouw iets afneemt zijn deze kosten op korte termijn al terug te verdienen in de veel lagere brandstofprijs. Gas inbouwen is naast een economisch ook een ecologische beslissing. Na de inbouw van uw gasinstallatie zal uw auto minder schadelijke stoffen uitstoten. Gas inbouw is dus niet enkel goed voor de portemonnee, ook u levert ook een positieve bijdrage aan het milieu.

Bij Jeroen Wiering Autotechniek zijn wij gespecialiseerd in het inbouwen van gasinstallaties. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Gas inbouwen

Stappenplan gas inbouwen

1). Als eerste stap is het belangrijk om de keuze te maken voor een juiste gasinstallatie. Denk hierbij aan merk van de installatie, plek en inhoud.

2). Wanneer de keuze is gevallen op een gasinstallatie zal deze gemonteerd worden. Deze montage omvat naast het plaatsen van de installatie ook het installeren van de tank aansluiting en het wegwerken van alle kabels.

3). Nadat uw installatie gemonteerd is zal uw auto opnieuw afgesteld worden. Dit proces is belangrijk om het verbruik te reduceren en het rijcomfort te vergroten.

4). De op één na laatste stap is de keuring. Wij zullen uw auto opnieuw laten keuren. Hierdoor ontvangt u een nieuw kentekenbewijs waarop verklaard wordt dat u legitiem op Gas rijdt.

5). De vijfde en laatste stap is de oplevering van uw auto. Na deze laatste stap zult u per tankbeurt tientallen euro’s besparen!

Praktijkvoorbeeld gas inbouwen

Hieronder ziet u een door Jeroen Wiering Autotechniek geïnstalleerde gasinstallatie. Bij deze installatie is het verlies aan ruimte in de kofferbak minimaal gebleven door de juiste keuze van gastank en plaats van installatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Gas inbouwen